Klok reparatie

Is uw kostbare klok beschadigd of werkt deze niet meer? Dan hoeft u de klok niet af te schrijven. U kunt uw klok namelijk ook laten repareren door een ervaren uurwerkspecialist. Winnubst Uurwerkspecialisten neemt uw kostbare klok graag onder handen tijdens een nauwkeurige reparatie op hoog niveau.

Uw klok weer als nieuw

Is uw klok beschadigd? Dan kunt u de klok naar Winnubst Uurwerkspecialisten brengen. Wij nemen uw kostbare klok graag onder handen. Na de reparatie neemt u uw kostbare uurwerk volledig hersteld weer mee naar huis, alsof de klok net uit de winkel komt. En is uw klok niet beschadigd, maar werkt deze niet meer goed? Dan kunt u deze ook naar onze werkplaats brengen. Ook defecten kunnen wij namelijk op hoog niveau repareren.

Ook voor grote beschadigingen en defecten

Wij hebben jaren ervaring in het vak. Door onze jarenlange ervaring met het repareren van verschillende soorten klokken, kunnen wij alle soorten beschadigingen en defecten verhelpen. Zelfs grote beschadigingen en ernstige defecten kunnen wij doorgaans gewoon oplossen, zodat u weer jaren plezier heeft van uw prachtige klok.

Bewonder het innerlijk van uw klok

Als wij uw reparatie uitvoeren, krijgt u altijd een uitnodiging om naar onze werkplaats te komen. Wij raden u zeker aan deze uitnodiging aan te nemen, want nu krijgt u namelijk de unieke mogelijkheid om het wonderlijke innerlijk van uw klok te komen bewonderen. Heeft u altijd al willen zien hoe uw klok er van binnen uit ziet? Kom dan bij ons langs tijdens de reparatie en u kijkt uw ogen uit.

Direct een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken om uw klok te laten repareren? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen, maar het is ook mogelijk een mailtje te sturen naar Winnubst Uurwerkspecialisten. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen om met ons in contact te komen.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op

Wilt u meer weten over onze werkwijze bij het repareren van uw kostbare klok? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u hier graag meer over.


Franse pedules