Klokken maken is onze passie

Klokken maken zit ons bloed. Het is een passie die is uitgemond in gespecialiseerde vakkennis. Peter Winnubst Uurwerkspecialisten uit Lelystad is al 35 jaar lang dé specialist in het restaureren en repareren van klokken. En we staan niet stil, ook wij gaan mee met de tijd. We werken met moderne technieken om antieke klokken op ambachtelijke wijze te maken.

Klokken die een indruk maken

Wij weten als geen ander dat een klok van grote waarde kan zijn. Van materiële waarde, maar vaak nog meer van emotionele waarde. Als uw familiestuk gerepareerd of gerestaureerd moet worden, wilt u dat met een gerust gevoel uit handen kunnen geven. Daarvoor bent u bij ons op de juiste plek. Onze werkwijze is volledig transparant en geen enkele stap van het proces wordt uitgevoerd zonder uw goedkeuring. U kunt onder meer bij ons terecht voor:

Een inkijkje

Bij ons heeft u de unieke gelegenheid om in het binnenwerk van uw klok te kijken. Tijdens de reparatie of restauratie maken we een gedetailleerd fotoverslag, zodat de binnenkant van de klokken voor altijd zichtbaar zijn en deze met anderen te delen zijn. En we gaan nog een stapje verder. We bieden de mogelijkheid om langs te komen in onze werkplaats, om ter plekke mee te kijken met de reparatie of restauratie van uw uurwerk. U krijgt een bijzonder inkijkje in verloren ambachten die verstopt zitten in het uurwerk.

Open en helder

Uw klok is voor ons een kunstwerk dat met liefde behandeld wordt. Heeft u vragen, schroom niet, wij staan altijd open om die te beantwoorden. Ook wat betreft de kosten komt u niet voor verrassingen te staan. We maken een prijsopgave voor alle soorten klokken voorafgaand aan de werkzaamheden. En mochten we tijdens de reparatie op onverwachte zaken stuiten, dan nemen we altijd eerst contact met u op.

Ga een stapje verder en schakel ons in als bemiddelaar

We zijn niet alleen specialist in het maken van klokken, maar hebben ook alle kennis in huis om u te begeleiden bij de aan- of verkoop van uw klok. Het is vaak een complex gebeuren en wij hebben de juiste expertise en contacten om u daarbij te helpen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0320 212020 of door een e-mail te sturen naar info@uurwerkspecialisten.nl. Het is ook mogelijk om langs te komen bij onze werkplaats in Lelystad.