Over ons

Ambachtelijke en specialistische uurwerkspecialisten zijn erg moeilijk te vinden, helemaal een specialist met meer dan 35 jaar restauratie-ervaring. U heeft hem zojuist gevonden, Peter Winnubst is dé uurwerkspecialist voor het restaureren van kleine, maar ook grote uurwerken.

Ambachtelijke reparaties met moderne techniek
Met ruim 35 jaar ervaring draaien we onze hand voor geen enkele restauratie meer om. Het restaureren van uurwerken zit ons in het bloed, al 3 generaties lang. Door de moderne techniek te combineren met onze kennis en een ambachtelijk werkwijze kunnen we alle soorten uurwerken voor u restaureren. Een uurwerk zien wij als een kunstobject met waarde voor meerdere generaties. Onze hand zorgt daarom voor pure ambachtelijke vakmanschap.

Zekerheid voor een goede restauratie
Als u uw uurwerk wil laten restaureren dan wilt u dat deze in goede handen is. Een uurwerk is namelijk uniek en kan gezien worden als een echt kunstobject. Voor veel mensen zit er aan het uurwerk een emotionele waarde. Wij zorgen altijd voor een verantwoorde restauratie van uw uurwerken. Het afgeven van uw restauratiewerk gaat daarom altijd op basis van vertrouwen, wij beantwoorden graag al uw vragen omtrent de restauratie en bieden u de mogelijkheid om tijdens restauratie het wonderlijke innerlijk van uw uurwerk te komen bekijken.

Onze visie
Uurwerken vertellen vaak een verhaal en ieder uurwerk is uniek in zijn soort. Wij zijn echte culturele schatbewaarders en doen er alles aan om ieder uurwerk op een unieke en ambachtelijke wijze te restaureren. Wij vinden het restaureren en repareren van uw uurwerk onze passie en onze plicht. Tijd maakt het alledaagse bijzonder.

Wij gaan verder, waar de rest stopt
Wij zijn niet alleen een specialist in het restaureren van uw uurwerken. Naast het restaureren hebben wij ons ook gespecialiseerd in het begeleiden van een eventuele verkoop of aankoop van uw uurwerk. Wij hebben de juiste kennis en contacten om de aankoop of verkoop van uw uurwerk tot een succes te maken. Door ons in te schakelen voor bemiddeling voorkomt u verrassingen achteraf.