Een pendule klok laten repareren

Een pendule klok zit complex in elkaar en bij schade is het belangrijk het uurwerk door een ervaren specialist te laten repareren. Peter Winnubst Uurwerkspecialisten uit Lelystad heeft al jaren ervaring met het repareren van verschillende soorten klokken, waaronder de pendule klok. Werkt uw klok niet meer naar behoren of is het uurwerk helemaal gestopt met tikken? Dan kunnen wij u uit de brand helpen.

Uw pendule klok repareren wij met liefde

Zeker als uw pendule klok u erg dierbaar is, wilt u deze klok niet zomaar naar een willekeurige reparateur brengen. U zoekt een ervaren reparateur die de waarde van uw klok echt in ziet en respectvol met het uurwerk om gaat. Wij zien het repareren van uw pendule klok niet als werk, maar als een echte passie. Als u uw klok laat maken door onze reparateur, dan weet u zeker dat de reparatie met echte liefde voor het vak wordt uitgevoerd. Ook komt u door onze volledige transparantie nooit voor onverwachte kosten te staan. De totale kosten van uw klokreparatie worden namelijk al vooraf aan u doorgegeven. Pas als u akkoord gaat met deze kosten, gaat onze ervaren reparateur aan de slag.

Een fotoverslag van uw klokreparatie

Veel mensen die hun pendule klok laten repareren door onze vakmensen, zijn benieuwd hoe deze reparatie van de pendule klok er nu eigenlijk uit ziet. Wij begrijpen uw nieuwsgierigheid en geven u graag een kijkje in ons werk. Zo krijgt u na uw pendule klok reparatie door onze specialisten altijd een fotoverslag. Op de foto’s in uw persoonlijke verslag kunt u precies zien wat er met uw klok is gebeurd.

Vragen? Neem contact op

Wilt u meer weten over onze werkwijze, onze expertise of de kosten van een pendule klok reparatie? Of wilt u direct een afspraak maken voor een pendule klok reparatie? Dan bereikt u ons door te bellen naar 0320 212020 of via info@uurwerkspecialisten.nl. Wij nemen uw dierbare klok graag al op de korte termijn onder handen in onze werkplaats in Lelystad.

Franse pedules