Reparatie klok door een deskundig klokkenmaker

Heeft u een grote of antieke klok in huis, maar is deze helaas kapot? Wat de reden van een defect uurwerk ook is, voor reparatie door een vakkundig klokkenmaker bent u bij ons op de juiste plek. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in het repareren en restaureren van klokken. Kom daarom gerust met uw klok langs. We kijken graag wat we voor u kunnen doen in het repareren van ieder uurwerk.

Specialist in het repareren van klokken

Wij zijn dé specialist in het repareren en restaureren van uurwerken. Tijdens het uitvoeren van elke reparatie maken we gebruik van de modernste technieken zodat een klok binnen een kort tijdsbestek weer naar behoren werkt. Uiteraard begrijpen we dat een klok voor u belangrijk is, vooral bij een antiek exemplaar of erfstuk. Daarom werken we te allen tijde uiterst zorgvuldig en kunt u gegarandeerd rekenen op een uitstekende service.

Eerlijke prijsopgave

Het repareren van een klok brengt vanzelfsprekend de nodige kosten met zich mee. Voor u is het prettig om te weten waar u aan toe bent en daarom zijn we altijd eerlijk over de kosten die een reparatie met zich meebrengt. Voorafgaand aan de reparatie ontvangt u van ons een duidelijke prijsopgave. Komen we tijdens de reparatie andere zaken tegen die extra kosten met zich meebrengen? Dan informeren we u tijdig en is het aan u om te beslissen of we doorgaan met de klokreparatie.

Waarom u kiest voor ons als klokkenmaker

Wij hebben een ongekende passie voor klokken en verstaan het klokkenmakers vak als geen ander. Het repareren van uurwerken zit in ons bloed en daarom doen we ons uiterste best elke reparatie te laten slagen. Reparaties voeren we uit bij zowel kleine als grote klokken. Bovendien geven we u duidelijke uitleg door middel van foto’s en het is zelfs mogelijk om bij een reparatie mee te kijken. Neem daarom gerust contact met ons op voor een klokrestauratie door een deskundig klokkenmaker.

Dus aarzel niet, neem contact met ons voor deskundige hulp.