Werkwijze

Uw uurwerk draagt zowel bewogen verleden als dynamische toekomst met zich mee. Daar gaan wij serieus mee om. Van het proces van restauratie of reparatie maken wij een fotografisch verslag. Voor uzelf en voor uw erfgenamen, een service die wij graag als een waardevol extraatje willen meegeven. Hierbij kunt u en uw erfgenamen uw uurwerk in detail bekijken tijdens het gehele proces. Bent u benieuwd hoe zo’n fotografisch verslag eruit ziet? Een aantal voorbeelden hiervan kunt u hier vinden.

Uw uurwerk is bijzonder; het maakt tastbaar wat ongrijpbaar lijkt. Daarnaast raden we aan om uw uurwerk regelmatig te laten controleren. Hierdoor kunnen wij voorkomen dat het verloren gaat. Elk uurwerk heeft zijn eigen waardevolle geschiedenis, die wij met onze vakmanschap en deskundigheid in optimale staat laten voortleven. U kunt altijd bij ons terecht met uw uurwerk, in welke kleur, formaat en staat dan ook. Door het combineren van onze ambachtelijke werkwijze met moderne techniek en 35 jaar ervaring kunnen wij alle uurwerken voor u restaureren en repareren.

Wij nodigen u uit om tijdens de werkzaamheden het innerlijk van uw uurwerk te bewonderen. Bekijkt u met ons de ragfijne raders en subtiele tandwielen. Techniek uit vervlogen tijden waarin maakbaarheid hand in hand ging met kwaliteit, deugdelijkheid en echte liefde voor het vak. Wij kijken ernaar uit ons enthousiasme met u te delen, waar u met uw eigen ogen kunt zien hoe uw uurwerk weer tot leven komt.

Peter Winnubst Uurwerkspecialisten doet glashelder zaken. Een prijsopgave voorafgaand aan de werkzaamheden spreekt vanzelf. Neem gerust contact met ons op als u advies nodig heeft of vragen wilt stellen. U kunt ons elke werkdag bereiken tussen 8.00 en 20.00 uur op het telefoonnummer 0320 212 020 of via ons e-mailadres info@uurwerkspecialisten.nl. Wilt u liever een bezoek komen brengen? U bent van harte welkom in Lelystad op het Flevo Golfresort aan de Birdielaan op nummer 27.

Denkt u aan het kopen of verkopen van uw uurwerk? Ook dan kunt u bij ons aankloppen voor deskundig advies hierover, zodat u goed voorbereid bent en op de hoogte bent van alles wat hierbij komt kijken.